Issue with Image slider when used on Landing page.

Need help? Please give a detailed explanation of your problem.
Post Reply
Trannum3487
AllPro Expert
AllPro Expert
Posts: 91
meble kuchenne Mikołów Knurów Czechowice-Dziedzice
Joined: Mon Apr 19, 2021 8:27 am
Website: www.socialreachagency.com

Issue with Image slider when used on Landing page.

Post by Trannum3487 »

Hello Team,

Today, I noticed the image slider work for the a page having Theme ON. However, it does not work for the page where Theme is off.

In my case, I am building a landing page hence do not want to enable "Theme" option for that page. When I use the Image slider on Landing page, it populated error on console.
Error : $(...).nivoSlider is not a function

In my whole research for the problem, I noticed the library files for the Nivo slider exists for both web page and Landing page. However, the jquery library file is embedded two times for Landing page.
May be that is causing the problem.

I tired to find out in template file, however it seems files is not embedded directly.
I think first embed is from
<?
HeadIncludes();
print $headadd;
?>

code which I found from "No theme Header" template. Another I noticed is directly after the <body> tag. I tried to find the second one, but I did not get any template for "no theme" option.

Kindly check and guide me to solve this problem.

Let me know if you require any other details.

Image
Exterior Residen.png
Exterior Residen.png (710.83 KiB) Viewed 816 times
Attachments
Exterior Residen (1).png
Exterior Residen (1).png (18.11 KiB) Viewed 816 times
Trannum3487
AllPro Expert
AllPro Expert
Posts: 91
Joined: Mon Apr 19, 2021 8:27 am
Website: www.socialreachagency.com

Re: Issue with Image slider when used on Landing page.

Post by Trannum3487 »

Below is the link to the Landing page.
https://www.beaconcleaningfl.com/Exteri ... ding-Page/
User avatar
Dave
Support Team
Support Team
Posts: 1043
Joined: Wed May 11, 2011 10:30 am
Website: www.allprowebtools.com
Contact:

Re: Issue with Image slider when used on Landing page.

Post by Dave »

In looking over your webpage, I do not see that you have placed the short code or token on the page to call the image slider. Please follow the instructions in this video:

Trannum3487
AllPro Expert
AllPro Expert
Posts: 91
Joined: Mon Apr 19, 2021 8:27 am
Website: www.socialreachagency.com

Re: Issue with Image slider when used on Landing page.

Post by Trannum3487 »

Thanks for your response.

I have followed the same instructions however, that is not working for this particular case.

https://www.beaconcleaningfl.com/TestLP/
This is a new landing page that I created for testing. For that I kept the Theme : Off from settings.
The whole page has nothing but has #|-ImageSlider|2-|# only.

Image

The next screenshot represents, what I can see on web page.
Image

Let me know if you need any other information. Just to heads up, the image slider work when I keep Theme : On from settings. For your reference, I have added screenshot of that too.

Image

I will appreciate if you can help me with this.

Regards,
Trannum
Attachments
TestLP.png
TestLP.png (984.4 KiB) Viewed 757 times
Desktop screensh (1).png
Desktop screensh (1).png (91.1 KiB) Viewed 757 times
Webpage Editor _.png
Webpage Editor _.png (42.32 KiB) Viewed 757 times
User avatar
Dave
Support Team
Support Team
Posts: 1043
Joined: Wed May 11, 2011 10:30 am
Website: www.allprowebtools.com
Contact:

Re: Issue with Image slider when used on Landing page.

Post by Dave »

Thank you for reporting this issue. We have made an adjustment and you can now use the image slider with both theme on and them off.
Trannum3487
AllPro Expert
AllPro Expert
Posts: 91
Joined: Mon Apr 19, 2021 8:27 am
Website: www.socialreachagency.com

Re: Issue with Image slider when used on Landing page.

Post by Trannum3487 »

Thank you. :)
That worked for me.
Post Reply