Search found 537 matches

Go to advanced search

by Andy1735
Fri Jan 11, 2019 5:39 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Footer links not working
Replies: 1
Views: 92

Footer links not working

Just noticed this, not sure how long they have been not working. Any ideas?
by Andy1735
Tue Sep 04, 2018 2:05 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Image management not working
Replies: 7
Views: 447

Re: Image management not working

Ah okay, no worries. I will use the image manager from now on. Thanks!
by Andy1735
Tue Sep 04, 2018 12:35 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Image management not working
Replies: 7
Views: 447

Re: Image management not working

Okay, sent it over. thanks!
by Andy1735
Tue Sep 04, 2018 11:51 am
Forum: Report a Bug
Topic: Image management not working
Replies: 7
Views: 447

Re: Image management not working

Okay, I waited a while, and I got the "File Too Large" message under the X. This test file is only 75k so that cannot be correct.
by Andy1735
Tue Sep 04, 2018 11:50 am
Forum: Report a Bug
Topic: Image management not working
Replies: 7
Views: 447

Re: Image management not working

No message when I hover over the X. Also, like I stated I cannot create new folders either. I do not get an error message from trying to create a folder, I just click "OK" and the folder name box disappears. No new folder created. I was just using this Friday without an issue and I do this...
by Andy1735
Tue Sep 04, 2018 9:55 am
Forum: Report a Bug
Topic: Image management not working
Replies: 7
Views: 447

Image management not working

I am trying to create a new folder for images and nothing happens after I hit "okay."

If I try to upload pictures into an existing folder the images all get a "X" and do not upload.
by Andy1735
Wed Jun 06, 2018 12:03 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Changing meta tags in head
Replies: 5
Views: 887

Re: Changing meta tags in head

Thanks! Is there any way to make this a global change other than manually doing this to every web page?
by Andy1735
Tue Jun 05, 2018 3:45 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Changing meta tags in head
Replies: 5
Views: 887

Re: Changing meta tags in head

Yes, I want to have a different image here: meta property="og:image" content="https://www.secretcompassonline.com/content/templates/secret-compass/images/logo-large.png" And I want to have a small description here instead of text from the page: meta property="og:description&...
by Andy1735
Tue Jun 05, 2018 3:04 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Changing meta tags in head
Replies: 5
Views: 887

Changing meta tags in head

I would like to change some of the meta tags in $headadd but I am not sure how to access this.
by Andy1735
Sat Apr 21, 2018 11:08 am
Forum: Report a Bug
Topic: p tags being inserted
Replies: 4
Views: 1030

Re: p tags being inserted

Are you able to put a trouble ticket in with them? Nearly every time we save a product extra P tags are being inserted in the top. So, our descriptions are slowly moving down the page.
by Andy1735
Mon Apr 16, 2018 1:19 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Email send error (?)
Replies: 1
Views: 425

Re: Email send error (?)

Please ignore that. I usually copy the previous email sent, but I forgot to do that and just edited this email and resent it. Totally my fault. Thanks!
by Andy1735
Mon Apr 16, 2018 1:16 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Email send error (?)
Replies: 1
Views: 425

Email send error (?)

Looking over my stats in email number 155, it shows 18k sends when it should be around 9k. My initial thought was that it went out twice for some reason, but my test accounts each got the email once. Can you look into this and if it wasn;t a mistake on our end, be sure that we won't be charged for t...
by Andy1735
Mon Apr 16, 2018 1:13 pm
Forum: Report a Bug
Topic: p tags being inserted
Replies: 4
Views: 1030

Re: p tags being inserted

No worries, it's easy enough to do. Thanks!
by Andy1735
Wed Apr 11, 2018 4:45 pm
Forum: Report a Bug
Topic: p tags being inserted
Replies: 4
Views: 1030

p tags being inserted

In my description fields (Short Description and the tabs) when I save a product I am getting <p></p> inserted at the top of the code for these fields. Of course this is causing a line to be inserted. This happens roughly half the time when saving an item. It also happens every time I copy an item. P...
by Andy1735
Wed Mar 21, 2018 2:49 pm
Forum: Report a Bug
Topic: ebay listing error
Replies: 9
Views: 1915

Re: ebay listing error

Okay, very strange. I looked on a PC and the character was obvious, in both the description and the HTML. For some reason it did not show up anywhere with my Mac, and the control-shift-v paste to remove formatting did nothing.

I'll just have to check on a PC next time this happens.
by Andy1735
Wed Mar 21, 2018 2:40 pm
Forum: Report a Bug
Topic: ebay listing error
Replies: 9
Views: 1915

Re: ebay listing error

Wow, which sentence is that? I cannot see a square on anything, using either my mac or my android. Are you seeing that in the front end?
by Andy1735
Wed Mar 21, 2018 1:05 pm
Forum: Report a Bug
Topic: ebay listing error
Replies: 9
Views: 1915

Re: ebay listing error

Having this problem again (control code) with items 7466 and 7467. I've copy pasted everything removing style and still get the issue.
by Andy1735
Wed Mar 14, 2018 12:13 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Coupon code is expiring
Replies: 5
Views: 1055

Re: Coupon code is expiring

Will do! thanks for the help. We will keep an eye on it next time we void an order
by Andy1735
Tue Mar 13, 2018 12:19 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Coupon code is expiring
Replies: 5
Views: 1055

Re: Coupon code is expiring

The code is expired again. Please fix. Thanks!
by Andy1735
Mon Mar 12, 2018 3:54 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Coupon code is expiring
Replies: 5
Views: 1055

Re: Coupon code is expiring

We have a bunch of orders with it and it has only expired 2 or 3 times. I'll keep an eye on it
by Andy1735
Mon Mar 12, 2018 3:33 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Coupon code is expiring
Replies: 5
Views: 1055

Coupon code is expiring

Hi,
We have our coupon code 213asdn2 set to never expire and for multi use. Why does this keep expiring? I have had to reenable it a few times. Thanks!
by Andy1735
Wed Feb 28, 2018 7:11 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Not getting emails for forum responses
Replies: 5
Views: 1306

Re: Not getting emails for forum responses

Looks like gmail tossed it in spam. is 1****[email protected] you guys?
by Andy1735
Wed Feb 28, 2018 7:10 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Coupon code confusion
Replies: 4
Views: 995

Re: Coupon code confusion

With the third party we are using for dealing with various abandons, we can't easily have the APWT system provide an alias. They mentioned having a URL for a json access point where they could obtain an alias, and thereby send every user a different one. Not sure what sort of dev that would entail o...
by Andy1735
Wed Feb 28, 2018 6:19 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Not getting emails for forum responses
Replies: 5
Views: 1306

Re: Not getting emails for forum responses

Hey Dave, can you double check when you get a chance? I didn't get an email on the coupon code thread when you responded.

Thanks!
by Andy1735
Wed Feb 28, 2018 6:18 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Coupon code confusion
Replies: 4
Views: 995

Re: Coupon code confusion

Well, it looks like I mistakenly set up this coupon I am currently using to not expire after one use, yet it did anyway. Can you confirm?
by Andy1735
Wed Feb 28, 2018 3:37 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Coupon code confusion
Replies: 4
Views: 995

Coupon code confusion

I'm nt sure if I am doing this right. I have looked at the video on coupons and it does not offer any insight. I have a 5% off coupon set up for people who respond to our welcome popup. I want to set it so a customer can only use it once. If you want to look the code is st161hdt7 From my understandi...
by Andy1735
Wed Feb 28, 2018 1:41 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Not getting emails for forum responses
Replies: 5
Views: 1306

Re: Not getting emails for forum responses

Thanks very much!
by Andy1735
Tue Feb 27, 2018 1:14 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: How to upload contacts via CSV
Replies: 4
Views: 1112

Re: How to upload contacts via CSV

Awesome! That's perfect. Thank you
by Andy1735
Tue Feb 27, 2018 12:29 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: How to upload contacts via CSV
Replies: 4
Views: 1112

Re: How to upload contacts via CSV

We do need to do this manually because we are using a third party to handle this. This would really just be email addresses and nothing more. Although I will create a new tag called "streamsend" and make sure all of the contacts have it applied. What happens if I try to upload an email add...
by Andy1735
Tue Feb 27, 2018 12:28 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Not getting emails for forum responses
Replies: 5
Views: 1306

Not getting emails for forum responses

I was getting these at my email a*****@secretcompassonline.com but a week or two ago this stopped happening. Is this a setting in here somewhere? My profile says s****@ is the email in my profile, but I cannot change this. Thanks!
by Andy1735
Fri Feb 23, 2018 8:26 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Item not posting to ebay - picture error
Replies: 6
Views: 1624

Re: Item not posting to ebay - picture error

Dave, sorry I missed your response and I'm not at my computer. We currently have 4 products that aren't going up. It seems to be everything that we have needed to go up today so far. The last two are relists from eBay sales.
by Andy1735
Fri Feb 23, 2018 4:10 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Item not posting to ebay - picture error
Replies: 6
Views: 1624

Re: Item not posting to ebay - picture error

Getting this error again. Pics are within ebay's size guidelines, and I made new pictures this time with different file names. Error still happens.

Items 3078, 7511, 7562

We really need these to post before the weekend
by Andy1735
Wed Feb 21, 2018 2:25 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: How to upload contacts via CSV
Replies: 4
Views: 1112

How to upload contacts via CSV

So, we now have a popup on the homepage that asks for an email address to sign up for the newsletter and send abandonment campaign emails. I can get a weekly csv of new signups. How do I go about uploading these emails into the system?
by Andy1735
Tue Feb 13, 2018 2:09 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Report of who marked Spam
Replies: 3
Views: 1282

Re: Report of who marked Spam

Hey Dave, I see a total of 5 spam complaints now, but none from the the most recent newsletter. Would you be able to give me customer ID's on those? Is there any chance you can see which actual email they marked as spam? It looks like the last two marked an invoice payment request email from us as s...
by Andy1735
Tue Feb 13, 2018 2:07 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Item not posting to ebay - picture error
Replies: 6
Views: 1624

Re: Item not posting to ebay - picture error

It does look like it went up after another hour without me doing anything. I'll generate a completely new photo next time this happens. Thanks!
by Andy1735
Mon Feb 12, 2018 4:23 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Item not posting to ebay - picture error
Replies: 6
Views: 1624

Item not posting to ebay - picture error

Getting this error: 7956 - Posting - Error : Add at least 1 photo. More photos are better! Show off your item from every angle and zoom in on details. The item does have a photo and it is large enough. not sure why this is happening. I tried deleting the photo and adding it back to the item but the ...
by Andy1735
Tue Feb 06, 2018 11:27 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Report of who marked Spam
Replies: 3
Views: 1282

Report of who marked Spam

Hi, Is it possible to see exactly who marked emails as Spam? In my reputation I see two spam complaints. However, this was not part of the newsletter blast that was sent on Friday. Also, if someone marks spam are they automatically deactivated in the system so we do not send them anything else? Than...
by Andy1735
Fri Feb 02, 2018 11:19 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Uploading aliases
Replies: 3
Views: 1335

Re: Uploading aliases

Okay cool. I am correct in thinking that if I have the coupon set to expire after one use, each alias can only be used once?
by Andy1735
Wed Jan 31, 2018 3:47 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Uploading aliases
Replies: 3
Views: 1335

Uploading aliases

Just looking for clarity on Aliases. I have created a coupon called streamsend5 which is a 5% off coupon. I would like to use aliases for this that I create myself, and I would like each alias to only be able to be used once. So, does this mean I can have the coupon set to expire after one use? What...
by Andy1735
Tue Jan 30, 2018 1:33 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Large number of bounced emails
Replies: 7
Views: 1661

Re: Large number of bounced emails

Dave, I can't get an answer from Sendgrid and I suspect it will be that we need to purchase a dedicated IP. That costs quite a bit more than the APWT SMPT service, so I would like to give you guys a try with this first and see how it goes. What's the next step? I do not have the "register"...
by Andy1735
Tue Jan 30, 2018 12:24 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Large number of bounced emails
Replies: 7
Views: 1661

Re: Large number of bounced emails

My understanding is with a dedicated IP our reputation is fully dependent on our own sends, and not other users who share the IP address. I'll talk to Sendgrid about why all our hotmail sends got blocked. I do not think it is due to anything we were doing, they show our reputation as being "100...
by Andy1735
Tue Jan 30, 2018 12:12 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Large number of bounced emails
Replies: 7
Views: 1661

Re: Large number of bounced emails

Wow, so I'm discovering that Sendgrid may be problematic. It appears that what were shown as "bounces" in APWT were actually blocks. Mainly Hotmail (live.com) blocking the shared IP address that Sendgrid uses. So basically every hotmail email is now marked inactive in APWT. That is 1000 or...
by Andy1735
Mon Jan 29, 2018 5:02 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Large number of bounced emails
Replies: 7
Views: 1661

Re: Large number of bounced emails

Yeah, it is set up correctly for even notifications, and the customers who got bounces all seem to have the red circle next to their email which I think means it's invalid. Is there anything I need to do when scheduling the blast to make sure there is no attempt on these addresses? Does that have an...
by Andy1735
Mon Jan 29, 2018 4:44 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Large number of bounced emails
Replies: 7
Views: 1661

Large number of bounced emails

On our most recent email blast we have a large number of emails bounce. This coincides with our switch over to Sendgrid from Mailgun.

What is the best practice here? Is there any sort of automation to not send to these email addresses on our next newsletter?

Thanks!
by Andy1735
Mon Jan 22, 2018 5:23 pm
Forum: Report a Bug
Topic: error when attempting to send invoice emails
Replies: 4
Views: 1372

Re: error when attempting to send invoice emails

Okay, seems to be not working again. Is there any way to deal with this while a I research a different provider? One thing I have noticed is in the Mailgun domain settings the API base URL is "https://api.mailgun.net/v3/secretcompassonline.com" But in the error message I am seeing "ht...
by Andy1735
Mon Jan 22, 2018 3:40 pm
Forum: Report a Bug
Topic: error when attempting to send invoice emails
Replies: 4
Views: 1372

Re: error when attempting to send invoice emails

Seems to have fixed itself.

I'll read through the link you provided. Thanks!
by Andy1735
Mon Jan 22, 2018 3:19 pm
Forum: Report a Bug
Topic: error when attempting to send invoice emails
Replies: 4
Views: 1372

error when attempting to send invoice emails

We are getting this pop up:

[curl] 60: Peer's Certificate issuer is not recognized. [url] https://api.mailgun.net/v2/secretcompas ... m/messages

What do we need to do?
by Andy1735
Wed Dec 20, 2017 2:18 pm
Forum: Report a Bug
Topic: ebay listing error
Replies: 9
Views: 1915

Re: ebay listing error

Okay, I have copy/pasted everything with ctrl-shift-v to remove any style, double checked the HTML and nothing weird is in there, and this still is not listing. Looking online they say unicode 0x19 is a control code and not a character.
by Andy1735
Tue Dec 19, 2017 5:49 pm
Forum: Report a Bug
Topic: ebay listing error
Replies: 9
Views: 1915

Re: ebay listing error

Okay thanks. I just did that, hopefully it will list. It's weird because when I look at the HTML on the description fields there is nothing strange.

Thanks!
by Andy1735
Tue Dec 19, 2017 4:09 pm
Forum: Report a Bug
Topic: ebay listing error
Replies: 9
Views: 1915

ebay listing error

Can't figure out what this one is... Item number 7468

7468 - Posting - Error : XML Error Text: "; nested exception is: org.xml.sax.SAXParseException: An invalid XML character (Unicode: 0x19) was found in the element content of the document.".

Go to advanced search



cron